Jeugdschaatsclinics IJsclub Losser

Schaatsclinic_2023

Schaatsen is hartstikke leuk. IJsclub Losser kan je leren hoe je veilig valt, krachtig afzet, glijdt en snelheid kan maken in de bocht. Schaatsen is ook nog eens een mooie sport voor het hele jaar. In de zomer gaan ze skeeleren en doen ze “droogtraining” speciaal afgestemd op het schaatsen. Bij alle lessen door, ervaren instructeurs, staat het plezier hebben voorop. Misschien wel een mooie sport voor jou.

6 schaatslessen
IJsclub Losser organiseert 6 schaatslessen voor 15 kinderen uit de groepen 4 tot en met 8 van de basisscholen (en als je vorig jaar niet hebt meegedaan) voor slechts € 25,-. Ze schaatsen in groepen van 10 kinderen samen met de Oldenzaalse IJsclub op de IJsbaan Twente in Enschede. Vervoer, schaatsen en helm worden verzorgd.
Als je na deze zes lessen enthousiast bent en misschien lid wil worden van de Losserse ijsclub, mag je nog drie keer meedoen met de clublessen voordat je definitief beslist of je wel of geen lid wordt.

Op zaterdag 9 november starten de lessen. De lessen duren van 10.00 tot 11.00 uur. Vertrek om 9.15 uur vanaf het “Lossers Hoes” ( gemeentehuis ) naar de ijsbaan. Daar krijgen jullie schaatsen en een helm. Er zijn vrijwilligers aanwezig om te helpen met het aantrekken van de schaatsen en helm. Neem makkelijk zittende kleding mee, bv een joggingpak en handschoenen (helm en handschoenen zijn op de ijsbaan verplicht). Rond 12.00 uur ben je weer terug bij het Lossers Hoes. Indien ouders mee willen is daartoe de mogelijkheid, wel graag van tevoren aangeven.
Inschrijven kan door middel van een mail naar: of
Telefonische opgave is ook mogelijk, dan bellen naar: Johan Roetenberg 06-40984619.

Schaatsclinic_2023_portrait

Graag een e-mailadres en mobiel nummer van één van de ouders, zodat makkelijk met hen overlegd kan worden. Tijdens een belronde enkele dagen voor de start wordt gevraagd de inschrijving nogmaals te bevestigen en om te horen of er nog vragen zijn.
Vergeet niet om bij het aanmelden ook de schoenmaat op te geven.
Zaterdagen waarop de lessen plaatsvinden: 9, 16, 23 en 30 november en 7 en 14 december. De drie lessen tijdens de lesuren van IJCL vinden op maandag plaats van 18.00 uur tot 19.10 uur, na overleg met de trainer.

Theo Kip
AUTEUR

Theo Kip

Ik maak deel uit van de nieuwsredactie. Plaats persberichten en volg de gemeentepolitiek.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud