Jan Bakkertoernooi in De Fakkel

Op donderdag 29 augustus organiseert Bowlsvereniging Bowls Losser ’92 het Jan Bakkertoernooi in sporthal De Fakkel.

Bowls is een precisiesport die gespeeld wordt op een lange mat van 30 x 4 meter of op een korte mat van 14 x 1,80 meter. De sport draait om het rollen van bowlsballen met een specifieke curve richting een kleine witte kogel, de jack. Hoewel bowls niet zo bekend is, heeft Losser sinds 1992 een eigen vereniging die momenteel 38 leden telt.

Tijdens het Jan Bakkertoernooi zullen 20 teams uit Oost- en Midden-Nederland het tegen elkaar opnemen. Het toernooi begint om 09.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Toeschouwers zijn de hele dag welkom en kunnen gratis de wedstrijden bijwonen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in bowls, biedt de vereniging elke maandagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur trainingen aan in sporthal De Fakkel. Vanaf 2 september beginnen deze trainingen weer.

Bowls Losser ’92 organiseert niet alleen toernooien, maar biedt ook een competitie aan die loopt van september tot april, evenals diverse interne toernooien en gezellige nevenactiviteiten zoals fietstochten en bingo-avonden. Bowls is een laagdrempelige sport die geschikt is voor iedereen, ongeacht atletische aanleg. Het spel vereist geen zware inspanningen en is eenvoudig te leren.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om een keer mee te spelen op een maandagmiddag. De eerste maand is gratis, daarna bedraagt het lidmaatschap € 14,00 per maand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris via email () of telefoon (06 16428802).

Bowls biedt een leuke en sociale bezigheid voor mensen met veel vrije tijd. Kom gerust eens kijken of speel een spelletje mee en ervaar zelf de gezelligheid van deze sport.

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud