Gezellige afsluiting Walking Handball bij HV Combinatie ’64

Afgelopen oktober werd bij Combinatie ’64 gestart met Walking Handball en inmiddels is er een vaste groep van zo’n 20 personen. Dat Walking Handball afgelopen seizoen een succes was, was mede te danken aan de sponsoren, Losserse Ondernemers Club, gemeente Losser en Dorpsraad Losser want dankzij deze sponsoren kon materiaal aangeschaft worden.

Combinatie_walking_handbal_jun24_tafelbuiten

Afgelopen woensdag werd het succesvolle seizoen afgesloten met een etentje bij restaurant Isolabella in Losser. De spelers bedankten de trainers, Mariel, Jolanda, Karin en Lianne, voor de leuke afwisselende trainingen en zij kregen van de spelers een leuk cadeau aangeboden.

Meedoen met Walking Handball?
Walking Handball heeft zich bewezen en na de zomervakantie krijgt dit een vervolg. Op dinsdag 1 oktober 2024 om 20.00 uur, zaaldeel 3, staat de eerste training na de zomervakantie gepland.
Wil je meer  weten over Walking Handball dan kun je contact opnemen met het e-mailsadres .

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud