FC Twente Vrouwen naar de Losserhof met Stichting GOAL

Losserhof_FC_Twente_vrouwen_2023

FC Twente Vrouwen komen woensdag 2 oktober naar de Losserhof voor een uniek teambuilding event, georganiseerd door de Stichting GOAL. Het begint om 13:45 uur.

De FC Twente Vrouwen bereiden zich voor op een pittig Champions League seizoen met een bijzonder teambuilding event dat georganiseerd wordt door Stichting GOAL. Dit is niet zomaar een sportmiddag – het is een ervaring buiten de comfortzone, die draait om verbinding, plezier en samenwerking.

Met maarliefst 12 nieuwe speelsters in het team is deze dag een perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Stichting GOAL heeft een uitdagend en inspirerend programma samengesteld in samenwerking met FC Twente Scoren in de Wijk op de locatie van De LosserHof van De Twentse Zorgcentra. Hier zullen de speelsters zij aan zij voetballen met de bewoners, voor wie dit een onvergetelijke dag vol sport en plezier wordt.

Luc Beld van Stichting GOAL zegt enthousiast: “Het gaat erom, even uit je comfortzone te stappen. Maar met zoveel blije gezichten en geweldige energie wordt er deze middag gegarandeerd gescoord, zowel op het veld als daarbuiten!”

Deze unieke samenwerking tussen topsport en zorg onderstreept het belang van inclusie en maatschappelijke betrokkenheid. FC Twente Vrouwen laat zien dat voetbal meer is dan alleen winnen – het is ook samen beleven, lachen en genieten. Het is de basis van goed kunnen presteren.

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud