Digitaal sterker worden?

Het hebben van voldoende digitale vaardigheden is belangrijk in de huidige maatschappij. Dat zijn vaardigheden die nodig zijn om te kunnen lezen, schrijven en rekenen op digitale apparaten, zoals een computer, tablet of smartphone. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend en daarom biedt Stichting Fundament een helpende hand. 

Fundament geeft twee verschillende cursussen op het gebied van digitale vaardigheden, namelijk ‘Klik & Tik. De basis’ en ‘Digisterker’. Bij de cursus Klik & Tik leer je de basis van het werken op een laptop en bij de Digisterker cursus leer je werken met de digitale overheid.

Klik & Tik

Cursus 1: 11, 18 en 25 januari en 1 februari

Cursus 2: 16, 23 en 30 mei en 6 juni

Cursus 3: 7, 14, 21 en 28 november

Digisterker

Cursus 1: 7, 14, 21 en 28 maart

Cursus 2: 5, 12, 19 en 26 september

De cursussen vinden plaats op de donderdag van 12.00 – 13.30 uur in ’t Lossers hoes in lokaal 1.22.

Wil je deelnemen aan één van onze gratis cursussen? Dan kun je je melden bij het Taalpunt in ’t Lossers hoes of contact opnemen via telefoonnummer 053-5369400 of e-mailadres .

 

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud