Communicantjes Plechelmusschool in actie voor Voedselbank Losser

De afgelopen weken hebben de communicantjes uit groep 4 van de Plechelmusschool actie gevoerd voor de Voedselbank Losser. Bij de plaatselijke Spar Scheur hadden zij een standje ingericht waarbij de kinderen ook zelf winkelende klanten vroegen om houdbare boodschappen te schenken of een donatie te geven.

Voedselbank plechelmus jun24 cheque

Mét resultaat: afgelopen maandagmiddag 10 juni konden de kinderen uit De Lutte maar liefst 17 kratten vol houdbare producten én een waardecheque  met het bedrag van € 342,- overhandigen aan Guido Geeraert, vertegenwoordiger van de Voedselbank Losser. Voor de 20 gezinnen in de gemeente Losser een welkome aanvulling op hun wekelijkse pakket.

Aandacht voor de Voedselbank tijdens Eerste Heilige Communieviering
Anton Righart vertelde tijdens de Eerste Heilige Communieviering in de Plechelmuskerk op 2 juni over de doelstellingen van de Voedselbank. De thema’s die de communicantjes de afgelopen tijd hebben doorlopen zoals bijvoorbeeld samen delen, sloten hier goed op aan. De 18 kinderen, Spar Schreur en andere betrokkenen werden dan ook hartelijk bedankt voor de geweldige inzet en opbrengst!

Voedselbak Plechelmus jun24 kratten

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud