Bewoners Oldenhove en Maartens-Stede in “blauwe mars” naar de sportvelden

BM_jun24_optocht

Als de “Oranje-mars” dan niet werkt, dan maken we er maar een “Blauwe-mars” van!! In Losser gebeurde het: bewoners van Zorggroep Sint Maarten, locaties de Oldenhove en Maarten-Stede gingen in de clubkleuren van hún SV Losser in een mars naar het sportcomplex. Compleet met vlaggen en muziek. Ondanks de hitte werd er vol passie aangemoedigd, gezongen en geklapt.

Het elftal van de “Walking football” begon de warming-up met het duwen van de rolstoelen van de zorginstelling naar het sportcomplex. Dáár aangekomen genoot iedereen van koffie en cake en luisterde men aandachtig naar de woorden van hoofdtrainer Ron Naafs van SV Losser. De tactiek was om in deze hitte koel te blijven en vooral te genieten. Dat werd gedaan!

Onder de partytenten keken de mensen naar een mooi potje walking football met verfrissende drankjes en heerlijke hapjes.
Hoogtepunt was toch wel het Wilhelmus met de pupillen. De kinderen zongen samen met de bewoners het Wilhelmus. Het was pure passie. Er is nog hoop : Hup Holland !

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud