Baby Plons is nieuwe Baby Spa in Losser

Op dinsdag 23 juli om 19.30 uur opent Linria Westendorp in het perceel Brinkstraat 35 een Baby Spa in hartje Losser.

Wat is een Baby Spa?

Linria: “Baby Spa Hartje Losser is de perfecte plek voor ontspanning en het welzijn voor baby’s van vier weken tot ruim 1 jaar oud. De Spa biedt drie baden voor maximaal 20 minuten floaten, wat helpt voor ontspanning en bij klachten zoals darmkrampjes en onrust, vooral bij vroeggeboorten”.

 

Huiselijk en warm ingericht

Bij Baby Plons is alles heel gemoedelijk. Iedereen zal zich thuis voelen. De Spa is ingericht met een voedingshoek waar baby’s afgeschermd gevoed kunnen worden. Er is een stalling voor maxi-cosi’s en kinderwagens. Natuurlijk is er ook plaats voor een luxe barista koffiebar, met allerlei soorten thee.

Linria heeft veel ervaring en kennis opgedaan in de kinderopvang en kraamzorg en vindt professionaliteit daar bij heel belangrijk.

Meer informatie over Baby Plons te vinden via www.babyplons.nl of via 06-18050334 of in de winkel aan de Brinkstraat 35 in Losser.

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud