De Stichting Veteranen Losser

De Stichting Veteranen Losser

De Stichting Veteranen Losser is opgericht in 2015. De stichting zet zich in voor o.a. het samenbrengen, binden, ondersteunen en doorgeleiden van veteranen, partners en kinderen in de gemeente Losser. Elke laatste donderdag van de maand, behalve in de maanden juli, augustus en december is er een vrije inloop vanaf 19.30 uur voor veteranen bij café t’Spoortje aan de Gronausestraat. De avonden staan in het teken van kennismaking, gezelligheid en natuurlijk veel verhalen en informatie-uitwisseling.

Erve Kraesgenberg

Ook is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op Erve Kraesgenberg. Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur bent u hier welkom op de volgende dagen: 21 april, 19 mei, 16 juni, 14 juli, 8 september, 6 oktober en 3 november. Er is gelegenheid om een kaartje te leggen, het spelen van een potje Jeu de Boules of uw schietvaardigheid te onderhouden met een windbuks.

Ketelhuisfonds

Dit jaar werd het bestuur voorzien van nieuwe buitenjassen en polo’s. Dit werd mogelijk gemaakt door sponsoring van het Ketelhuisfonds van Stichting de Kringloop. De veteranen spreken hiervoor hun dank uit.

Auteur: Sietse Smit
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud