Het Zentrum en 2BLeaf samen onder één dak in Brinkstraat 30

Het Zentrum en 2BLeaf samen onder één dak in Brinkstraat 30

De winkel Het Zentrum en de geneeskundige praktijken Mahar van Brigitte Berkhout en Energy & Stones van Bernadette Klumper in de Brinkstraat zijn verhuisd van Brinkstraata 28 naar het naastgelegen pand op nummer 30 waar ook de creatieve (handwerk)winkel 2BLeaf is gevestigd. De zaken gaan op nummer 30 op twee verdiepingen gezamenlijk verder.

Zaterdag 20 november heropening

Op zaterdag 20 november is de heropening en kan publiek kennismaken met de vernieuwde winkels-in-één en de natuurgeneeskundige praktijken, alsmede met de ruimten voor de opleidingen en de cursussen en bijeenkomsten van de groepen voor yoga en meditatieoefeningen. Tevens met de depotafdeling van de pakketdiensten van DPD, UPS, Homerr (Vinted), Mondial en Relay. 

Brigitte Berkhout en Bernadette Klumper, die gezamenlijk de winkels runnen naast hun praktijken: ,,Het is maar één deur verder, maar het heeft een grote impact. In het pand van 2BLeaf, onze wol- en fourniturenwinkel, hebben we de grote ruimte van de souterrain-etage volledig omgebouwd tot winkel van Het Zentrum. Met alle leuke cadeaus als wierook, natuurlijke oliën, stenen, boeddhabeelden, Lampe Berger en nog veel meer esoterische producten. Tevens zijn hier de yoga gevestigd en de praktijken van MaHar en Energy and Stones evenals reparaties van kleding en naaimachines.”

Gedurende de gehele week na de heropening zijn er acties en aanzienlijke kortingen op alle producten van Het Zentrum. Kijk ook op https://www.facebook.com/hetzentrum.nl

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud