Toeristisch verhuurbedrijf van start in Losser

Toeristisch verhuurbedrijf van start in Losser

Op 1 april opent een verhuurbedrijf van e-bikes, e-choppers en e-fatbikes zijn deuren op het Martinusplein 22 in Losser. In het pand waar voorheen een ijssalon was gevestigd zal zullen de bikes als toeristische attractie worden verhuurd.

Het bedrijf dat onder de naam “Uit in Twente” start is een initiatief van Pim Naafs en Marco Roozeboom.

Hoe is het idee ontstaan?

Uit in Twente is opgezet door het team van eetcafé ’t Raedthuys in Losser. Eigenaar Pim Naafs en medewerker Marco Roozeboom vinden dat iedereen Twente moet leren ontdekken en omarmen. Aanvoerder Pim Naafs: “Twente heeft zoveel prachtige plekken en echt veel te bieden. De toerist weet steeds vaker Losser, De Lutte en omgeving te vinden. Maar ook voor de rasechte Twentenaar zijn er nog zoveel onbekende leuke dingen in de omgeving te ontdekken. En dan maakt het niet uit of je 65-plus of jong bent.

 Mooie arrangementen

Pim en zijn team willen het de gasten zo gemakkelijk mogelijk maken. Met een kant & klaar arrangement op een moderne duurzame e-bike, e-chopper of e-fatbike inclusief route kan iedereen op zijn eigen tempo heel ongecompliceerd de omgeving verkennen. De geboden culinaire omlijsting maakt het dagje uit compleet. Het perfecte dag je uit? Dat weten ze bij Uit in Twente als geen ander te regelen. Twentse gastvrijheid ten top. Vanaf 15 maart gaat de website www.uitintwente.nu online en kunnen de e-choppers, e-fatbikes en e-bikes volop geboekt worden.  Op1 april is de officiële opening van het bedrijf dat gevestigd is aan het Martinusplein 22 in Losser. Wil je nu al meer weten? Volg ons dan snel op de socials:

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud