Samen Actief gaat weer van start

Samen Actief gaat weer van start

Zoekt u iemand om mee te wandelen, te fietsen of om mee naar het theater te gaan? Kom dan eens langs bij de maandelijkse inloop van Samen Actief! Samen Actief de plek in Losser waar 55-plussers elkaar kunnen ontmoeten.

Samen Actief vindt elke eerste woensdag van de maand plaats in ’t Lossers Hoes.  Het doel is om 55-plussers, met dezelfde interesses, aan elkaar te koppelen. Bij de inloop leert u elkaar kennen en van daaruit kunt u wellicht met elkaar afspraken maken voor een leuke wandeltocht, een leuke fietsroute of misschien een spel bij elkaar thuis. Alles is mogelijk!  

Huiskamer 65+ 

Naast de maandelijkse inloop komt Samen Actief ook met ‘Samen Actief – de huiskamer’. Bij de huiskamer staan ontmoeten en ontspannen centraal. U bent bij de huiskamer welkom voor een kop koffie, goed gesprek en een activiteit. De huiskamer start gezamenlijk en wordt ook gezamenlijk afgesloten. Tussentijds is er tijd voor een beweegactiviteit, een spelletje of een creatieve activiteit. 

Samen Actief – Maandelijkse inloop: 

Start 6 oktober 2021 van 10.30 – 12.00 uur in t Lossers Hoes, Raadhuisplein 1 te Losser 
Kosten: €1,- (incl. koffie en thee) 

Samen Actief – ‘de huiskamer’ 

Donderdag 30 september 10.00 – 12.00 uur bij de Kiekerskaamp, Denekamperdijk 46 Losser 
Kosten: €2,50 (incl. koffie, thee en wat lekkers) 

Aanmelden: 

Voor de huiskamer is aanmelden verplicht, dit in verband met een maximum aan deelnemers. Aanmelden kan via Sherina Schouten, ouderenadviseur,  of 06-81980438 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud