Repair Café dicht, maar er wordt wel gewerkt

Repair Café dicht, maar er wordt wel gewerkt

Het Repair Café ging juni vorig jaar weer open, nadat allerlei corona maatregelen ingevoerd waren en konden hun klanten de kapotte apparaten zonder afspraak brengen, via een éénrichtingsverkeer looproute, apparaten neerzetten, afstand houden, handen ontsmetten, enz.

15 december weer gesloten

Vanaf 15 december was het Repair Café weer gesloten voor het publiek. Een paar vrijwilligers bleven – met in achtneming van de coronaregels – in het gebouw om gebrachte apparaten te repareren, want een enkele keer belde iemand om te vragen, of ze iets konden repareren, dat ècht niet kon wachten. Op afspraak werden die gebracht en weer opgehaald.

Vrijdag 5 maart weer open

Het Repair Café aan de Vlasakker 51 is vanaf vrijdag 5 maart voor de inwoners van Losser weer beschikbaar om reparaties te doen aan al die apparaten, die de afgelopen maanden kapot zijn gegaan. Dat kan alleen na telefonische afspraak, met inachtneming van de coronaregels (Afstand houden, mondkapje op).

Het Repair Café is wekelijks op vrijdagmorgen te bereiken op telefoonnummer: 06-46834594.

Zonder afspraak worden er helaas voorlopig geen reparaties aangenomen. Het hek blijft helaas dicht en wordt alleen voor afspraken opengedaan.

 

Auteur: Theo Kip
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud