Laatste oproep : Sneeuwvoorspellen kan nog tot 15 oktober

Laatste oproep : Sneeuwvoorspellen kan nog tot 15 oktober

Hallo Losser organiseerde tijdens het Bruegheliaans Festijn altijd de traditionele “Sneeuwvoorspelling”. Deelnemers konden tijdens Brueghel voorspellen wanneer er in de gemeente Losser de eerste sneeuw ging vallen.. Helaas ging het festijn weer niet door, maar de sneeuwvoorspelling wel. Digitaal!  Inmiddels hebben zich al tientallen deelnemers  gemeld. Je kunt nog meedoen, maar wel voor 15 okrober.

Hen en Weer menu is de te winnen prijs

Voorspel de eerste sneeuwval in de gemeente Losser tussen 15 oktober 2021 en 1 mei 2022. Het gaat hierbij om de juiste datum en het juiste tijdstip in uren en minuten. De juiste voorspeller wint een “Hen en Weer menu “voor 2 personen t.w. van 120 euro. Dit menu wordt op 1 avond in verschillende horecazaken in Losser geserveerd, zodat de winnaars zich hen en weer zullen moeten begeven. De juiste datum wordt vastgesteld door een deskundige jury onder leiding van weerman Johan Effing. Per persoon mag slechts 1 formulier worden ingevuld.

Criterium eerste sneeuwval

Het criterium voor de eerste sneeuwval is dat de sneeuw daadwerkelijk moet blijven liggen. De bevindingen van weerman Johan Effing zijn bindend. Heeft niemand de juiste dag en tijdstip voorspeld, dan geldt als winnaar degene die het dichtst bij het juiste tijdstip in de buurt komt. Vorig jaar waren er 126 aanmeldingen en was Xander Schurink de winnaar. Doe mee en haal deze prachtige prijs binnen.

Aanmeldingen kunnen tot 15 oktober worden ingestuurd.

Klik op deze link: https://forms.gle/b6a77ngyrzL4mas28.

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud