Herman Brood Tribute in ’t Wiefke in Losser

Herman Brood Tribute in ’t Wiefke in Losser

Zaterdag 2 oktober geeft de band Huize Ria in café ’t Wiefke in Losser het startschot aan haar “You can’t beat me” tour.

Uiteraard naar een songtitel van een nummer Herman Brood, maar ook met een knipoog naar de hele COVID periode die achter ons ligt. “Je krijgt deze band er niet zo maar onder”.

De acht Twentse muzikanten laten zich inspireren door de muziek van Herman Brood. Volgens uitbater Bert van Wieren van Muziekpodium Engelstede in Groningen is dit momenteel “de beste Herman Brood Tribute band van Nederland”.

De bijzondere bandnaam, Huize Ria, verwijst naar Ria’s Men’s club in Amsterdam. Hier was Herman Brood een regelmatige gast. Door twee achtergrondzangeressen met de naam Ria werd de band al snel  tot Huize Ria gedoopt. Tijdens de start “You can’t beat me” tour worden twee nieuwe zangeressen geïntroduceerd. Met hen trekt de band de komende maanden naar alle uithoeken van het land. Want de agenda van de band vult zich elke week meer.

De band brengt het geluid van Herman Brood weer tot leven;  karakteristiek, energiek en dynamisch. Alle bekende hits komen voorbij, maar er is veel meer. Van stevige rock, blues, funk, reggae tot melodieuze ballads. Elke keer is het publiek verbaasd over de verscheidenheid in het repertoire dat Herman Brood door de jaren heen heeft opgebouwd.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud