Happen en Tuffen met de Elephant Parade

Happen en Tuffen met de Elephant Parade

Tijdens de tentoonstelling Elephant Parade kun je tot en met 31 oktober op pad met een nieuwe autoroute van 130 kilometer door Losser en de afwisselende omgeving van Noordoost-Twente.

Tijdens deze activiteit heeft u onderweg vijf stops bij verschillende horecagelegenheden. Onderweg kom je langs 28 olifanten van de Elephant Parade in Noordoost Twente. De olifanten die in het centrum van Ootmarsum, Denekamp en Oldenzaal staan zijn niet in de autoroute opgenomen, deze kun je het beste met de wandelroute bekijken. Parkeer je auto even in het centrum en neem bij de Tourist Info het gratis wandelboekje ook mee.

Hoe werkt het?

Je meldt je ’s ochtends tussen 10.00 en 12.00 uur, op de dag dat je gaat rijden, bij Tourist info De Lutte; het startpunt van de route. Na koffie met wat lekkers, op een terras in het centrum, ga je op pad. Via de routekaart die je meekrijgt rijdt je de route. Onderweg bezoek je nog drie restaurants waar je telkens een gerecht nuttigt, om tenslotte terug te keren in De Lutte voor de laatste stop. De restaurants worden aangegeven in het bijgeleverde routeboekje, hier dien je een consumptiebon in te leveren.

De route gaat o.a. langs de plaatsen Losser, Lonneker, Oldenzaal, Weerselo, Albergen, Geesteren, Tubbergen, Ootmarsum, Lattrop, Denekamp en Beuningen.

Info

Op de routekaart zijn alle olifanten met hun standplaats weergegeven. Je betaalt € 39,50 voor deelname per persoon (hiervoor krijg je koffie met lekkers, voorgerecht, soep, hoofdgerecht en ijscoupe). Dit arrangement is op maandag niet beschikbaar. Dit arrangement dient minimaal 2 dagen van tevoren te worden gereserveerd.

Voor meer informatie over ken reserveren kan je contact opnemen met Tourist Info De Lutte-Losser. Tel: 0541-551160 of via

 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud