Erevoorzitter Gerard Molthof (84) van Concordia overleden

Erevoorzitter Gerard Molthof (84) van Concordia overleden

Muziekvereniging Concordia uit Overdinkel is diep geschokt na het bericht dat “Erevoorzitter” Gerard Molthof op 84-jarige leeftijd is overleden. 

Velen kennen Gerard als muzikant, bassist, voorzitter en erevoorzitter maar voornamelijk was hij de verenigingsman die altijd klaar stond voor zijn Concordia in goede en slechte tijden.

Zijn passie uitoefenen “muziek maken” is hem helaas al jaren gelden ontnomen doordat hij werd getroffen door een gezichtsverlamming die het bespelen van een blaasinstrument onmogelijk maakte. Maar de muziek bleef in zijn hart en daarom was hij waar mogelijk bij elke repetitie of optreden aanwezig.

Hij was de motor die er mede voor gezorgd heeft dat Concordia kan genieten van een eigen clubgebouw in zijn meer dan 30 jaar als voorzitter van Muziekvereniging Concordia.

Waar mogelijk was Gerard ook de laatste jaren ondanks zijn gezondheid veel aanwezig om zijn club te steunen tijdens repetities, optredens of andere activiteiten. In 2017 heeft Concordia samen met de vriendenloterij zijn hartenwens in vervulling kunnen brengen met een ballonvaart boven zijn geliefde dorp. Door zijn inzet voor de gemeenschap is hij daarnaast ook onderscheiden als lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Gerard zou dit jaar 85 worden en daarnaast gehuldigd worden voor zijn 60-jarige lidmaatschap bij Muziekvereniging Concordia, hij had in zijn hoofd het feest bij Concordia al gepland. Gerard mag nu het tijdige voor het eeuwige wisselen en we zullen hem missen. 

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud