AJc'96 neemt nieuwe PIN apparaten in gebruik

AJc'96 neemt nieuwe PIN apparaten in gebruik

AJc’96 bereidt zich voor op de dag waarop het normale sportleven weer kan beginnen. Momenteel is de situatie natuurlijk verre van normaal. De jeugd traint, het eerste elftal traint in tweetallen, de kantine is gesloten en ouders komen niet op het sportpark. Toch wordt er hard gewerkt om verbeteringen tot stand te brengen. Zo zijn recentelijk nieuwe pinapparaten in de kantine geïnstalleerd.

Voorzitter Robert de Vries: “We hebben al jarenlang de gelegenheid om te pinnen in ons clubgebouw, maar ons systeem was niet helemaal naar tevredenheid ingericht. We hebben dat nu, met dank aan het Coöperatiefonds van Rabobank Twente Oost, opgelost. Er staan twee nieuwe mobiele pinapparaten die ook het menu van ons centrale kassasysteem in zich hebben. We zijn het Rabobank dankbaar, ook omdat we weer wat extra kennis op hebben kunnen doen over hoe we dit kassasysteem optimaal kunnen gebruiken. Het systeem zoals het nu is ingericht gaat ons meer inzicht geven en ons helpen bij het voorraadbeheer. De nodige koppelingen zijn gemaakt zodat ook ons kantinepersoneel gemakkelijk  met dit systeem aan het werk kan. Dat laatste is belangrijk, omdat we nu sneller kunnen werken. Als het druk is in de kantine, en we kijken uit naar die dag, gaat het nieuwe systeem veel tijdwinst opleveren en daardoor kunnen we mensen sneller en beter bedienen“.

Coöperatiefonds van Rabobank Twente Oost

Het Coöperatiefonds van Rabobank Twente Oost heeft tot doel het bevorderen van maatschappelijk, sociaal en cultureel welzijn voor de inwoners van het werkgebied van de bank (gemeenten Dinkelland, Losser en Oldenzaal). Donaties worden toegekend aan unieke projecten en initiatieven die verenigingen of stichtingen structureel verder helpen. De lokale betrokkenheid met de samenleving wordt met het fonds onderstreept.

Op de foto; vrijwilligster Natasja Scheepbouwer met een van de nieuwe pinapparaten.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud