Nieuwe toeristische promotiefilm Losser

Nieuwe toeristische promotiefilm Losser

Losser is weer klaar voor het toerisme. De meeste accommodaties, horeca en toeristische attracties hebben de deuren weer geopend. Met deze nieuwe toeristische film wordt “De Schatkamer van Twente” gepromoot en uit te dragen dat Losser de toerist welkom wil heten om te genieten in onze schitterende regio.

Samen de schouders eronder

De film is ontwikkeld door de gemeente Losser, SOGL (samenwerkende ondernemersverenigingen gemeente Losser) en Tourist info De Lutte-Losser hebben gezamenlijk een toeristische promotiefilm ontwikkeld. Met als doel om de prachtige omgeving van de Schatkamer van Twente in beeld brengen en hiermee het toerisme een extra impuls te geven.

“Volgens wethouder Harry Nijhuis geeft de film een prachtig én compleet beeld van de toeristische parels en mogelijkheden die de gemeente Losser heeft te bieden. Een ware ontdekkingstocht door de Schatkamer van Twente”.

Ga op ontdekkingstocht in de gemeente Losser

Binnen de grenzen van de gemeente zijn heel veel schatten te vinden die de moeite waard zijn om te bezoeken voor zowel toeristen als inwoners. 

De film is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de ondernemersverenigingen, dorpsraden en de Rabobank.

https://youtu.be/NcZ5ezeqxUk

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud