Nieuwe expositieruimte Galerie de Kruik 

Nieuwe expositieruimte Galerie de Kruik 

Ilse Berning, kunstenaar met gevoel en passie voor de natuur, opent Pinksterzaterdag, 30 mei, de deuren van haar pop-up galerie de Kruik. Nu aan de Brinkstraat 1a, voorheen bloemenhandel Lissette. In het verleden had ze al een tijdelijke ruimte in de voormalige slijterij de Kruik in Losser, nu Drukwensch

Een geweldige plek

“Een geweldige plek, waar mijn schilderijen mooi tot hun recht komen. Het schilderen is een uit de hand gelopen hobby, maar zo leuk om te doen, waarbij het contact met de bezoekers ook een belangrijke rol spelen. Mijn schilderijen onderscheiden zich door een breed kleurenpallet van natuurlijke kleuren en materialen. Ik schilder vooral in acryl, soms olieverf. Prachtige felle kleuren en warme kleurcombinaties zijn voor mij een bron van inspiratie, en dat is weer terug te vinden in mijn schilderijen. Maar ook het gebruik van alleen zwart/wit combinaties geven soms heel verrassende resultaten. Door mijn brede interesses, schilder ik zeer uiteenlopende onderwerpen. Schilderen is voor mij passie en geeft energie. Onlangs zei een klant nog tegen mij, dat ze hoopte dat het door haar gekochte schilderij, haar net zo veel energie geeft, als het door haar gekochte schilderij uitstraalt. En dat zijn leuke dingen om te horen.” zegt Ilse.

De expositie van Ilse is tevens een aardige manier om een pand aantrekkelijk te houden en om een goed aanzicht te geven voor het winkelende publiek in Losser.

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud