Fundament zoekt coördinator VoorleesExpress

Fundament zoekt coördinator VoorleesExpress

De VoorleesExpress is een taalstimuleringsproject waarbij kinderen 20 weken lang thuis worden voorgelezen door enthousiaste vrijwilligers.

 

“Ben jij goed in het coachen van mensen en kom je graag bij gezinnen uit diverse culturen en met een verschillende achtergrond?” vraagt Dorine Müller  van het Taalpunt. “Wil jij een bijdrage leveren aan het stimuleren van de taalontwikkeling van kinderen? Dan is de VoorleesExpress op zoek naar jou. Dit stimuleert de taalontwikkeling van kinderen, verbetert de taalomgeving thuis en brengt mensen met elkaar in contact”.

Taken als coördinator

Als coördinator van de VoorleesExpress coach je voorlezers en gezinnen (ongeveer vijf) gedurende een voorleesseizoen. Je organiseert bijeenkomsten voor de voorlezers, legt gezinsbezoeken af, voert en verwerkt digitaal informatie m.b.t. de gezinnen en vrijwilligers en je hebt regelmatig contact met de projectleider. 

Bij het begeleiden van de voorlezers en de gezinnen is het belangrijk dat je zorgt voor een goede communicatie richting de voorlezers en de projectleider. Het betreft parttime vrijwilligerswerk bij Stichting Fundament, Taalpunt.

Wat breng jij mee?

  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.Je bent flexibel.
  • Je bent communicatief zeer vaardig.
  • Je bent goed in het coachen van mensen. 

Geïnteresseerd? 

Heb je interesse in deze vacature? Dan gaat Taalpunt graag met je in gesprek. Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met Dorine Müller, tel: 053-5369400 of email: .

 

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud