Easy Drain/Ess en Everwood slaan handen ineen

Easy Drain/Ess en Everwood slaan handen ineen

De bedrijven Easy Drain/Ess en Everwood  gaan samenwerken. Het grote perceel op de kruising de Pol – Gronausestraat  zal dienst gaan doen als productielokatie van Easy Drain/Ess. Omdat er ook standbouw voor Easy Drain/Ess moet plaatsvinden hebben Eric Keizers (Ess) en Jurgen Rosens (Everwood) elkaar gevonden in een samenwerkingsverband in hetzelfde pand.

Jurgen Rosens blijft leidinggevende bij Everwood

Het bedrijf Everwood, gespecialiseerd in stand- en interieurbouw, is in zijn geheel overgenomen door Easy Drain/Ess maar blijft in zijn huidige vorm bestaan en blijft zich ook bezighouden met externe opdrachten. Echter door de verwachte uitbreiding van Easy Drain/Ess zullen veel werkzaamheden vanuit Duitsland naar Losser worden overgebracht. Aan het eind van dit jaar zal een laatste huurder het pand verlaten en zal Everwood ruimte krijgen voor een showroom.

Goede basis om samen te werken

Eric Keizers: “De overname van Everwood is een win-win situatie. Wij wilden vakmanschap en Everwood wilde uitbreiden. Door het aanschaffen van computer gestuurde machines is het werk geprofessionaliseerd en kunnen we allebei vooruit. Zo hebben we een gezonde basis gelegd voor het groeien van zowel Easy Drain/ Ess en Everwood”.

Jurgen Rosens van Everwood is er heel blij mee: “Ik heb door de overname door Easy Drain/Ess de kans om uit de breiden en toch mijn eigen dingetje te blijven doen.

Het bedrijf is gevestigd aan de Pol 9a te Losser.

 

 

Auteur: Henri Schuite
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud