Brinkstraat ondergaat complete metamorfose

Brinkstraat ondergaat complete metamorfose

Een nieuw aangelegde straat, geveltuintjes voor de panden, nieuwe bankjes en prullenbakken, andere lantaarnpalen, de Brinkstraat ondergaat het komende half jaar een complete metamorfose.

Vervanging kabels en gasleiding

Niet alleen bovengronds, ook ondergronds wordt de boel vernieuwd. De werkzaamheden zijn begin van deze week gestart. Aannemer Siers werkt momenteel aan telecomkabels voor de HEMA en gaat volgende week verder met een gasleiding voor de Blokker. 

Voetgangers kunnen langs de werkzaamheden lopen. De Kosterstraat blijft van 24 t/m 28 augustus bereikbaar voor auto’s, maar een gedeelte van de rijbaan zal in gebruik zijn voor de werkzaamheden. Om opstopping te voorkomen, raadt het bouwteam aan om een andere route te nemen in deze week.

Volgorde werkzaamheden

Vanaf 31 augustus vervolgt aannemer Siers de werkzaamheden in de Brinkstraat, vanaf Die Grenze Medikante tot de kruising met Kloosterstraat. Als alles volgens planning verloopt kan aannemer Dura Vermeer vanaf 14 september in dit gedeelte aan de slag met het vervangen van de riolering en de nieuwe inrichting van de straat.

Aannemer Siers vervolgt dan haar werkzaamheden in de Brinkstraat en Teylersstraat. Naar verwachting zijn de werkzaamheden halverwege december klaar. De volledige planning staat in de afbeelding omschreven.

Auteur: Nieuwsredactie Hallo Losser
Geplaatst in: Archief, Gemeente, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud