AJc neemt organisatie onder de loep

AJc neemt organisatie onder de loep

Voetbalvereniging AJc’96 heeft de afgelopen maanden gebruikt om kritisch naar de eigen organisatie te kijken.

Een werkgroep onder leiding van René van der Genugten en Giovanni Oddo is hiermee aan de slag gegaan nadat zij groen licht kregen van het hoofdbestuur om de huidige organisatiestructuur tegen het licht te houden. Op de achtergrond praten Michel Scheer en Pascal Wijnia mee over technisch inhoudelijke zaken en heeft Herman Hassing een adviserende rol.

Meerjarenplan voetbal

De eerste prioriteit lag vooral op de kaders van een meerjarenplan “voetbal”. Samen met Roy Elferink, die vanaf komend seizoen verantwoordelijk is voor het technisch beleid bij AJc’96, is daar hard aan gewerkt. Deze kaders zijn inmiddels door de werkgroep met het hoofdbestuur besproken. Op basis hiervan heeft de werkgroep mandaat van het hoofdbestuur gekregen concreet aan de slag te gaan met het nader uitwerken van de kaders, de personele bezetting voor de lange termijn maar vooral ook op een kwalitatief goede bezetting voor het komende seizoen.

In de komende periode zullen René en Giovanni met verschillende personen in gesprek gaan om verdere invulling te geven aan de geschetste kaders. Daar horen ook de bestaande trainers en coördinatoren bij. Zodra dit is geconcretiseerd zal een formele goedkeuring aan het hoofdbestuur worden gevraagd.

Daarnaast wordt door deze werkgroep gebouwd aan een organisatiestructuur die past bij de huidige tijd. Daar horen duidelijke verantwoordelijkheden en toetsbare afspraken bij. Iedereen die deel wil uitmaken van AJc’96, waar voetbal beleving is, moet op de juiste plek terecht komen en plezier hebben. 

AJc zal de komende periode een herinrichting van de organisatiestructuur ondergaan.  

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud