AJc’96 doneert kantinevoorraad aan Voedselbank

AJc’96 doneert kantinevoorraad aan Voedselbank

Alle sportcomplexen van Nederland zijn al enige tijd gesloten, zo ook Sportpark ’t Hannekerveld waar AJc’96 haar thuiswedstrijden afwerkt.

Afgelopen week werd de voorraad geïnventariseerd en besloten een groot deel daarvan te doneren aan de Voedselbank Gemeente Losser. En zo werd zaterdag jl. een grote lading met bijvoorbeeld blikjes frisdrank, zakjes chips en flessen water opgehaald door vrijwilligers van de Voedselbank.

Voorzitter Robert de Vries: “we hebben niet lang hoeven nadenken over het doel van deze voorraad. Meerdere verenigingen kijken naar hun voorraad en sommigen kiezen voor particuliere verkoop. Wij hebben dat bewust niet opgezocht met het oog op onze sponsoren. De COOP in Losser bijvoorbeeld is al jaren de hoofdsponsor van het AJc Tournament, een toernooi dat dit jaar helaas niet haar 10e editie kan beleven. De particuliere verkoop van deze producten zou onze sponsor tekort doen en dat willen we niet. Onder geen enkele omstandigheid, ook niet in deze bizarre tijden waarin de vereniging hard moet vechten het hoofd boven water te houden. Daarom hebben we de Voedselbank Gemeente Losser benaderd en zij hebben de spullen met grote vreugde opgehaald. Wij zijn overtuigd dat de spullen bij hen terechtkomen die het hardst hulp nodig hebben. Als wij zo een beetje kunnen helpen is dat mooi en bevestigt het maar weer eens ons sterk sociaal-maatschappelijk karakter.”

Op de foto; Bram Lefers, verantwoordelijk voor facilitaire zaken heeft een deel van de weg te geven voorraad klaarstaan voor de Voedselbank.

Auteur: Peter Langela
Geplaatst in: Archief, Nieuws
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud