2015

Oald Joar

Oald Joar

De week tussen kerst en nieuwjaarsdag was voor ons toentertijd een van de mooiste en avontuurlijke weken van het jaar. De vlinders vlogen ongedurig en vol verwachting door mijn buik. In alle vroegte zijn we al buiten en lopen heen en weer voor de drogisterij van Holst.

Oald Joar Lees verder »

Kersmis

Kersmis

Elk jaar ging ik na sinterklaas met mijn pa , weer of geen weer, mee naar het heideveld aan de Denekamperdijk. Het glooiende paarse heideveldje werd ook door de hondenvereniging gebruikt om de herdershonden en de bouviers af te richten.

Kersmis Lees verder »

Maartenstede

Maartenstede

Onlangs was ik op visite bij mijn tante van 86 jaar in het Maartenstede waar ze een kamer en mensen om haar heen heeft. Ze zat in de gastenruimte waar gezelligheid en veel warmte heerste.

Maartenstede Lees verder »

Wie is Wie ?

Wie is Wie ?

Foto van de Losserse padvinders ter beschikking gesteld door Gerard ten Brake (waarvoor hartelijk dank)

Wie is Wie ? Lees verder »

Dorst ( Dust)

Dorst ( Dust)

Berkenbomen overschaduwden op deze zomerse namiddag  onze vertrouwelijke tuin. Pa was op het gazon de keldertrap aan het witten.

Dorst ( Dust) Lees verder »

Algebra

Algebra

Algebra! alleen van het woord kreeg ik al spontaan braakneigingen! Op de middelbare school maakten we kennis met algebra. Ik ben een Alpha dus ik heb had niks met meetkunde, rekenen en laat staan algebra.

Algebra Lees verder »

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud