Wonen

Parkeerplaats naast de Fakkel is klaar

De nieuwe parkeerplaats naast de nieuwe sporthal De Fakkel is klaar. Robin Hermink woont pal naast deze parkeerplaats en heeft er dit blog over geschreven.

Beste mensen, het heeft lang geduurd, dan is het eindelijk zover, de parkeerplaats naast de Fakkel is klaar.

Ik ben hartstikke blij met dit mooie project van Losser want mijn terras ligt haast er tegen aan.

Tijdens de bouw zo gauw de bouwvakkers vrijdags weekend kregen maakte ik foto's van hoe ver ermee stond om de foto's in mijn archief te bewaren.

Ik hoopte dat die mooie nostalgische lantarenpalen daar kwamen, ik liep met de begeleiding te ouwehoeren van als die nostalgische lantarenpalen daar niet komen trek ik met een ketting aan mijn rolstoel een mooie nostalgische lantarenpaal uit het centrum, maar gelukkig hoefde dat niet anders kreeg ik ook nog de politie op mijn dak.

Op een dag zat ik op mijn werk toen appte mijn moeder mij, ik weet al wat voor lantarenpalen daar komen, toen dacht ik dat mijn moeder iets gehoord had.

Ik kwam thuis en opeens zag ik ze toen was ik heel erg blij.

Omdat ik bij de parkeerplaats woont ben ik blij dat het doorgaand is dan komen heel veel mensen langs mijn reclame en als iemand daar wil gaan parkeren voor de Fakkel of voor het centrum of gewoon voor bezoek moet u de inrit van de Fakkel nemen en het is helemaal gratis.

Voor de fietsers zijn er ook nog fietsenstallingen zoals buiten en onder de Fakkel achter de letters.

Ik kijk uit naar de zomer dan kan ik op mijn terras lekker gaan genieten van mijn nieuwe uitzicht. 

Hier sta ik met 2 wethouders op de foto.

Vensters: 
afbeelding van Robin Hermink

Door: Robin Hermink

Ik ben een spastische jongen. Ik heb een eigen website genaamd: www. robinhermink. nl Meer heeft een mens niet nodig. Als u onder een artikel mijn website adres leest moet u links op mijn foto klikken dan komt u op mijn persoonlijke pagina van Hallo Losser.   Daar werkt mijn website adres als een link.