Nieuws

Sportmassage bij Pure Beauty in Overdinkel

Sportmassage bij Pure Beauty in Overdinkel

Wanneer je op zoek bent naar een goede sportmassage, ben je bij Frisfit Massage aan het juiste adres. Door na een work-out je spieren weer goed los te laten masseren, voorkom je blessures en voelt je lichaam weer als nieuw. Ook als je geen fanatieke sporter bent is een sportmassage goed, het zorgt voor een goede conditie van je spierweefsel en houdt je fris en fit! Kijk snel wat een sportmassage voor jou kan betekenen en maak een afspraak. Een moment voor jezelf op een tijd wanneer het jou het beste uitkomt, gewoon bij je thuis

Hallo, welkom bij Frisfit Massage!

Mijn naam is Rebecca en woon met mijn gezin in Enschede. Fit zijn en fit blijven vind ik erg belangrijk. Dit fit blijven doe ik door hardlopen in combinatie met kracht- en conditietraining. De afgelopen jaren heb ik zelf ondervonden wat een regelmatige sportmassage, zowel lichamelijk als geestelijk met je doet.

In 2017 heeft mede deze passie voor sport en het fit houden van de spieren (blessurepreventie), mij doen besluiten zelf de opleiding tot NGS sportmasseur te gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma ben ik, naast mijn huidige baan, gestart met mijn eigen bedrijf Frisfit massage. Zodat ik nu andere mensen mag laten ervaren wat een sportmassage met je doet. Vanaf 1-3 start ik met mijn bedrijf Frisfit massage een aantal uren per week met sportmassage bij Pure Beauty in Overdinkel. Hoofdstraat 65, 7586 BL.

Het dagelijks leven zit vol met uitdagingen, zowel fysiek als mentaal. Dus ook als je geen sport beoefend is een regelmatige massage aan te raden.

Redenen genoeg om jezelf fris te houden en fit te blijven.

FrisFitte groet,

Vensters: 
afbeelding van Nieuwsredactie Hallo Losser

Door: Nieuwsredactie Hallo Losser