Biljarten

Foto: 

Biljartvereniging 't Spoortje

In maart 2015 hebben we onze biljartvereniging 't Spoortje opgericht. Ons speellokaal is Café 't Spoortje aan de Gronausestraat 70 te Losser.

Biljart vereniging Nova'88

Biljart vereniging Nova'88 werd opgericht op 28 januari 1988. Vele biljartverenigingen in Losser en Overdinkel waren hen reeds voor gegaan.

Biljart vereniging De Losserse Senioren

Biljartclub De Oalle Tooren

Het Lossers dorpscafé beschikt over twee top biljarttafels, die we overigens in de grond laten zakken als het te druk word en de voetjes van de vloer gaan. Met 5 biljartteams in de competitie en een kleine dertig leden speelt BC ’t Raedthuys nog een aardig balletje mee in de regionale KNBB competitie. En alle dertig leden zijn zeer gezellig. De onderlinge toernooien lopen niet zelden uit op een geweldig feest.

Biljartvereniging Pomerans 1928

De Losserse biljartvereniging Pomerans is opgericht in 1928. In het café van Gerrit Jan Schorfhaar aan de Gronausestraat in Losser werd natuurlijk ook veel gekaart. Een gezelligheidsclubje, bestaande uit de heren Berend Nijenhuis, Herman Brilman en Herman Nusmeijer vond dat er naast het kaarten ook tijd moest vrij gemaakt worden werd voor een serieuze vorm van biljarten.