Info

Hallo Losser

Hallo Losser! Welkom. Een team van 25 Lossernaren runt voor u dit platform.

Waarom? Omdat wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als inwoners elkaar weten te vinden. Als we weten wat er speelt in de dorpen en kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen. We gemakkelijk initiatieven kunnen delen en daardoor samen dingen kunnen realiseren.

Hallo Losser heeft geen mening.

Hallo Losser wil initiatiefrijke dorpsgenoten, dorpsraden, participatieraden, welzijnsinstellingen, politici en burgers die wél een mening hebben een plek bieden om deze kenbaar te maken. Wij werken daarom intensief samen met al deze partijen en passen het format van het platform regelmatig aan naar hun wensen. Hallo Losser is van u, namelijk.

Als u zaken heeft die u wilt delen met 23.000 dorpsgenoten horen wij graag van u! Een klik op deze link en u heeft onze nieuwsredactie te pakken.

Doe mee met ons!

Maar ook als u zin heeft om deel uit te maken van ons enthousiaste team bent u méér dan welkom. Wij hebben nog veel ambitie om Hallo Losser uit te bouwen en we zoeken 10 nieuwe ambassadeurs. Nieuwsartikelen schrijven met de nieuwsredactie, politiek verslaggeven, bloggen, vloggen, DTP opmaak van onze artikelen, samenwerking met onze partners vormgeven, onderzoek doen naar achtergronden van het nieuws, een mooi wekelijks gedicht – alle talent is welkom zolang je een passie hebt voor de Gemeente Losser. En voor de goede orde: u hoeft geen professional te zijn. We zijn allemaal niet professionele vrijwilligers die samen een professioneel platform vormgeven!

Of plaats een spotlight op uw bedrijf

Wij bieden u de mogelijkheid om op Hallo Losser adverteren – en daarmee iedere maand 50.000 keer onder de aandacht komen. Wij leggen u graag de mogelijkheden voor.

In alle opzichten: we horen graag van u!

Het team van Hallo Losser

Team Hallo Losser