Sport en hobby

Biljartvereniging 't Spoortje

In maart 2015 hebben we onze biljartvereniging 't Spoortje opgericht. Ons speellokaal is Café 't Spoortje aan de Gronausestraat 70 te Losser.

Begonnen zijn we met vijf leden en na twee jaar is dit aantal verdubbeld naar tien. Hierdoor kunnen we naast twee driebandenteams in het seizoen 2017-2018 voor  het eerst ook een team inschrijven voor de spelsoort libre (vrij spel).

Tijdens de competitie, die duurt van augustus t/m april, zijn onze teams bij thuiswedstrijden actief op de woensdag en donderdag avonden.

Wij nodigen iedereen uit om eens naar een wedstrijd te komen kijken bij Café 't Spoortje. Wij geven dan graag informatie over biljarten in het algemeen en over onze eigen vereniging. Iedereen kan natuurlijk ook zelf een potje biljarten, want we hebben twee biljarts tot onze beschikking.

Gezelligheid en sportiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. Naast het biljarten proberen we daarom ook andere activiteiten voor onze leden te organiseren, zoals o.a. een jaarlijkse barbecue.

Als je meer informatie wil kan dit ook door contact op te nemen met onze vereniging door een e-mail te sturen naar: bvtspoortje@ziggo.nl of te bellen met onze secretaris Eric Spoelstra via 06-11869263.

Contactgegevens

Gronausestraat 70
7581 CH
Losser
Telefoon: 
06-11869263

Contactpersoon

Eric Spoelstra
secretaris
Telefoon contact: 
06-11869263
E-mail contact: