Nieuws

FC Twente kampioen Keuken Kampioen Divisie 2018-2019

Het is maandag, tweede paasdag 22 april 2019. De thuiswedstrijd tegen Jong AZ levert Twente  een gelijkspel op en daarmee is het kampioenschap een feit, omdat Sparta verloor van Jong PSV. Drie wedstrijden voor het einde van de competitie. Dan ben je een terechte kampioen. Het kampioensfeest kan losbarsten. Een immense blijdschap galmt vanuit de Veste over het Twentse land.

FC Twente - Jong AZ

Wekenlang was deze wedstrijd al stijf uitverkocht (30.000 toeschouwers). Waaronder vele supporters uit Losser. Uren voor de wedstrijd zijn  supporters al bij de Grolsch Veste om samen naar deze wedstrijd toe te leven. Daarbij ook velen uit de gemeente Losser, want die zijn goed vertegenwoordigd in het rood witte legioen. Bij de opkomst van de spelers zorgen supporters voor een sfeeractie met vuurwerk.

Uniek

Waar maak je mee dat supporters, sponsoren en gemeente na degradatie samen zo achter een club gaan staan? En nu verder werken om een stabiele eredivisieclub te worden. Dat zal nog een fikse klus worden van jaren. Maar…..vandaag is de eerste stap gezet! De kampioensschaal is van FC Twente.

Vier het feestje mee via onderstaande link

https://www.facebook.com/VoetbalUltras/videos/2024082897893173/


 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid