Sociale Kaart

Stichting Fundament

Huishouden en wonen

Klik hier voor meer informatieHier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Stichting Fundament
Stichting Fundament is een welzijn organisatie die actief is binnen de gemeente Losser. Met activiteiten, vrijwilligers, medewerkers en voorzieningen is Stichting Fundament zichtbaar in de wijken en dorpen. Fundament biedt activiteiten voor jongeren, volwassenen en ouderen. Bij Fundament kun je o.a terecht voor oa: meldpunt eenzaamheid, mantelzorg/ jonge mantelzorg, anwb automaatje, kraambank, dagbesteding, formulieren informatie team, maatschappelijke stage, Koffie inloop Kiekerskamp, Samen actief en Culturele ontmoeting.
Wat biedt deze organisatie u?
Stichting Fundament biedt activiteiten en ondersteuning voor alle leeftijden o.a. muziek en dans, jongerensupport en vrijwilligers werk. kijk op de website voor verdere informatie en hoe u zich kunt aanmelden.

Contactgegevens

bezoekadres

Raadhuisplein 1
7581 AG
Losser

postadres

Postbus 4
7580 AA
Losser
Telefoon: 
053 53 69 400

Openingstijden

ma.t/m vr.
09:00- 20:00 uur
zaterdag
11:00- 14:00 uur