Nieuws

Zomerse sferen tijdens de eerste reismarkt in Losser

VakantieXperts Dinkelo zorgt voor zomerse sferen tijdens de eerste Reismarkt in Losser op 24 januari. Dit jaar viert Bianca Damer haar 10 jarig jubileum van haar reisbureau VakantieXperts Dinkelo. Mede daarom houdt zij op dinsdag 24 januari bij Grand Café Smit de eerste Reismarkt van Losser. Mensen kunnen tijdens deze avond inspiratie op doen voor de (zomer)vakantie.

Reisaanbod op een beurs

Bianca runt haar reisbureau met 2 collega's, Sandra ten Brink en Leonie Volker en het leek hen een goed idee om hun reisaanbod op een beurs eens onder de aandacht te brengen. Tijdens het evenement kunnen mensen inspiratie opdoen voor de vakantie en genieten van een o.a. een presentatie over Zuid-Afrika. Oad Reizen is aanwezig met een Excellent bus. Daarnaast houdt een Chauffeur van Oad een presentatie over deze comfortabele Excellent bus en het grote aantal busreizen dat Oad Reizen aanbiedt.

Er is een reischeque te winnen

Tijdens deze avond worden alle bezoekers getrakteerd op een heerlijk kopje koffie met iets lekkers. En er is een reischeque te winnen. Bianca onderscheidt zich met haar bedrijf door een goede service te bieden en iedereen een leuke vakantie te bezorgen. “Mensen zien op internet soms door de bomen het bos niet meer. Met een goed advies probeer ik ervoor te zorgen om voor iedereen een passende vakantie te vinden die bij het budget aansluit.” Gratis Entree. Dus meld u aan want vol = vol. Voor meer informatie: VakantieXperts Dinkelo Langenkamp 1 Losser. tel: 053-5382041 dinkelo.losser@vx.nl

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.