Zomeravond concert saxofoonkwartet KRA.S! goed bezocht

saxofoon kwartet band

Het was een warme zomeravond  gisteren bij de muziekkoepel in Overdinkel. Zo’n 100 belangstellenden hadden een mooi plaatsje gereserveerd om te genieten van het saxofoonkwartet KRA.S!

Zeer afwisselend repertoire
Het werd een zwoele avond waarbij de muziek van Toto, Amy Winehouse, Billy Joël, Ennio Morricone, Beatles en de Kinks goed paste.

Kwartet moest wel afzien
Het viertal, Alwin Wullink, Miranda Broekhof, Carolein Filipsen en vooral Marijke Bolhaar met haar zware baritonsax moesten alle zeilen bijzetten om de hitte te trotseren, maar het resultaat mocht er zijn.

saxofoon kwartet publiek

Een klaterend applaus na een uur spelen was dan ook volkomen verdiend.

saxofoon kwartet organisatie

Compliment ook aan de organisatie van de Muziekkoepel in Overdinkel die alles weer prima voor elkaar hadden. Volgende week donderdag zal de zanggroep Montana haar opwachting maken in de muziekkoepel in Overdinkel. Aanvang 19.30 uur en de toegang is gratis!

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud