Zingende acteurs gezocht voor ""De geheime bende van Losser"

GeheimeBendeVanLosser-Vierkant-1024x1024.pagespeed.ic_.24ZD-eYi81

In Losser zal deze zomer van 4 t/m 14 september theaterspektakel “De geheime bende van Losser” te zien zijn in Openluchttheater Brilmansdennen. Een komische familievoorstelling over piratenzenders en smokkelverhalen. Met in de hoofdrollen Bert Eeftink, André Manuel, Jan Riesewijk en Lisa Schol (winnaar Musical Award voor aanstormend talent 2024). Kaartverkoop is nu gestart.

In een productie van Openluchttheater Brilmansdennen brengen de makers van onder andere locatievoorstellingen als ‘Van Katoen en Water’ (Almelo) en ‘Fanfare’ (Giethoorn), naar een idee van Wilfried Poorthuis, deze nieuwe voorstelling op het openluchtpodium. In deze komische voorstelling, geregisseerd door Anne de Blok en geschreven door Simon Weeda, word je ondergedompeld in de wereld van Willem en Dirk, twee dorpsgenoten die elkaar beconcurreren met hun geheime zenders. Maar wanneer Willems dochter Caroline in het spel komt, staat het dorp op zijn kop en worden de verhoudingen op scherp gezet.

Oproep zingende acteurs
“De geheime bende van Losser” zoekt nu enthousiaste acteurs met zangervaring om deel uit te maken van dit buitengewone theaterspektakel. De audities vinden plaats op zaterdag 8 juni en de repetitieperiode loopt van 31 juli tot 4 september 2024. Grijp je kans om deel uit te maken van dit unieke avontuur en meld je aan via het formulier op de website.

Voor meer informatie over de voorstelling, audities en kaartverkoop www.geheimebendevanlosser.nl

Geplaatst in: Evenementen, Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud