Workshop Tas Naaldvilten in Glane

Atelier Twente een leuke workshop tas naaldvilten. Deze creatieve activiteit vindt plaats op vrijdag 30 augustus en dinsdag 3 september in het buitengebied van Losser, bij het sfeervolle atelier in Glane.

De workshops worden gehouden in de workshopruimte buiten of binnen in het atelier, afhankelijk van het weer. De vrijdagochtend workshop op 30 augustus is van 10.00 tot 12.30 uur, en de dinsdagavond workshop op 3 september vindt plaats van 19.00 tot 21.30 uur.

Alle benodigde materialen worden verzorgd, en deelnemers kunnen genieten van koffie, thee en lekkernijen tijdens de workshop. De kosten voor deelname bedragen €40,- per persoon.

Bijzonder aan deze workshops is dat de wol afkomstig is van schapen uit de directe omgeving, geschoren door een van de buren van het atelier. De wol wordt met zorg gewassen en geverfd met voedingsverf door Jose Bosman van het atelier. Deze geverfde wol wordt vervolgens gebruikt voor de workshops of verwerkt in kunst op vintage spijkerjassen.

Naast de workshops biedt Atelier Twente ook unieke vintage spijkerjassen te koop aan, zowel in het atelier als via de website www.ateliertwente.nl. Het is ook mogelijk om een eigen spijkerjas mee te nemen en een opdracht te geven voor een persoonlijke creatie.

Voor groepen die liever een workshop op een eigen locatie willen organiseren, biedt Jose ook de mogelijkheid om een workshop op aanvraag te organiseren. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jose Bosman via email () of WhatsApp (0620780496).

Deze workshops bieden een leuke gelegenheid om creatief bezig te zijn en iets nieuws te leren in een ontspannen en inspirerende omgeving.

 

Geplaatst in: Glane, Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud