Werkzaamheden rioolputten Lutterstraat

Maandag 27 en dinsdag 28 mei wordt gewerkt aan de rioolputten in het asfalt van de Lutterstraat tussen de Gronausestraat en de Denekamperdijk.

TWW (Twentse Weg- en Waterbouw) voert deze werkzaamheden uit. Op enkele plekken worden de stalen putranden van de riolering in het asfalt vervangen. Op andere plekken worden kleine reparaties uitgevoerd.

Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt de Lutterstraat tussen de Gronausestraat en de Denekamperdijk afgesloten voor het doorgaand verkeer. De aanliggende percelen en het Zorgplein Losser blijven met de auto altijd vanaf één van beide kanten bereikbaar. De aanliggende éénrichtingswegen worden tijdens de werkzaamheden aangepast, het éénrichtingsverkeer geldt tijdens de werkzaamheden niet.

Voor het doorgaand verkeer wordt een omleiding ingesteld via de Havezatensingel en de Oldenzaalsestraat. Dit wordt met bebording aangegeven.

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud