Werkzaamheden Enexis Scholtinkstraat

In de week van maandag 21 oktober start Enexis met het vervangen van het elektriciteitsnet in de omgeving Ravenhorstwerweg / Scholtinkstraat in Losser.

U kunt dan werkverkeer tegenkomen. De woningen blijven te voet (of op een andere manier) bereikbaar. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07.00 en 17.00 uur. Dit zorgt soms voor (geluids-)overlast. Enexis en aannemer A.Hak doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken.

Wanneer starten de werkzaamheden
De graafwerkzaamheden beginnen in de week van 21 oktober en duren ongeveer een jaar. Aannemer A.Hak voert de uitbreiding van het elektriciteitsnet in opdracht van Enexis uit. De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het maken van kijkgaten om de locatie van de kabels te bepalen;
  • Het vernieuwen/aanpassen van bestaande elektriciteitshuisjes;
  • Graafwerkzaamheden voor het vervangen van de kabels, in de straat en onder de stoep.

Waar vinden de kabelwerkzaamheden plaats?
Enexis legt de kabels aan in de volgende straten: Wilgenkamp, Scholtinkstraat, Ravenhorsterweg, Meidoornstraat, Sportlaan, Hannekerveldweg en Baldrikstraat. De precieze locaties ziet u op de afbeelding.

Enexis Scholtinkstraat

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud