Wedstrijden Martiniruiters

Afgelopen weekend hield Paardensport Vereniging Martiniruiters officiële wedstrijden in haar Martinihoeve aan de Oaleweg 1 in Losser. wedstrijden in haar Martinihoeve aan de Oaleweg 1 in Losser. Zaterdag was er een officiële KNHS dressuurwedstrijd waarbij het maximale aantal combinaties aan de start verscheen. De animo voor deze wedstrijd was zo groot dat er de volgende keer een extra dag gepland zal worden. Zondag was er een Bixie dressuur- en springwedstrijd voor ruiters in de leeftijd van 4 – 12 jaar. 

Beide dagen werden de ruiters beoordeeld door een jury afgevaardigd vanuit de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie. In een heerlijk zonnetje genoten ook veel meegekomen vaders, moeders, broertjes, zusjes, oma’s en opa’s van dit prachtige evenement waarbij de ruiters, dankzij het mooie weer, zich in de buitenbak konden voorbereiden. Omdat er ook veel ruiters van buiten Losser deelnamen, heeft de vereniging hiermee ook Losser weer goed op de hippische kaart gezet. Gezien de vele positieve reacties, onder andere op sociale media, was dit een meer dan geslaagd evenement.

Dit was het eerste wedstrijdweekend dit jaar in een serie van 3. Ook in juni en september worden er weer officiële dressuur- en Bixiewedstrijden georganiseerd bij de Martiniruiters die hiermee uitgebreid stilstaan bij het 40-jarig bestaan van de vereniging.

Benieuwd naar de Martiniruiters? Kijk op www.martiniruiters.nl

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud