Vrijwilligersavond gemeente druk bezocht

Gisteravond organiseerde de gemeente Losser een groot vrijwilligersfeest ter ere van alle vrijwilligers in de gemeente Losser. Het feest in het Openlucht theater Brilmansdennen werd ondanks zeer slechte weersvoorspellingen toch een groot succes.

Ruim 300 bezoekers genoten van een gevarieerd programma
Na de opening van wethouder Marian Oosterbroek, die nog maar benadrukte hoe belangrijk vrijwilligers zijn in onze gemeente, was het Jan Riesewijk die op zijn eigen humoristische wijze de avond presenteerde.

Allereerst was er een show van de band RinTinTin, bestaand uit bewoners van de Losserhof, gevolgd door een optreden van de kinderdansgroep van de Böggelrieders.

Buikdanseres betoverde menig bezoeker

Een heuse buikdanseres danste er hierna op exotische wijze op los, waarbij zij het mannelijk deel van het publiek behoorlijk enthousiast wist te krijgen. De Losserse coverband Waaz zorgde daarbij voor de muzikale omlijsting . De weergoden bleken uiteindelijk gelukkig gunstig gestemd te zijn, wat er voor zorgde dat deze eerste vrijwilligersavond een groot succes werd en een compliment verdiende.

Vrijwilligersfeest is zeker voor herhaling vatbaar
Het besluit van de gemeente om geen dit jaar geen vrijwilligersprijs uit te reiken, maar in plaats daarvan alle vrijwilligers te belonen met een feestavond is dan ook voor herhaling vatbaar, want zoals wethouder Marian Oosterbroek al memoreerde: “Elke vrijwilliger verdient erkenning en lof voor hun bijdrage aan de gemeente Losser”.

Film
Deze film is gemaakt door Henk Koning en Hennie Nijhof en de filmploeg van Hallo Losser

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud