Voorbereidingen De Slag om Losser 2025 in volle gang

Het team achter De Slag om Losser is al weer volop bezig met de voorbereidingen voor de editie van 2025. Deze dorpsquiz, dat plezier biedt voor zowel jong als oud, belooft weer een gezellige en verbindende dag te worden voor alle inwoners van de gemeente Losser. Iedereen kan deelnemen aan dit spectakel.

Datum bekendmaking

De exacte datum voor De Slag om Losser 2025 zal tijdens het Bruegheliaans Festijn bekend worden gemaakt. Bezoekers van Brueghel kunnen bij de kraam van Hallo Losser terecht voor alle informatie.

Gratis teamaanmelding winnen

Bij deze kraam is er ook een mogelijkheid om een gratis teamaanmelding voor De Slag om Losser 2025 te winnen. Dit kan door deel te nemen aan een leuk spel dat daar georganiseerd wordt. Een geweldige kans voor teams om zich zonder kosten in te schrijven voor het evenement.

Blijf op de hoogte van verdere updates en zorg dat je erbij bent tijdens de Breughel om alle details te horen en wellicht een gratis teamaanmelding te winnen.

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud