Volleybaltoernooi medewerkers onderwijs Losser

Op woensdag 24 april kwamen 11 teams bij elkaar in Sporthal De Fakkel in Losser voor een volleybaltoernooi. Dit toernooi was speciaal georganiseerd voor medewerkers uit het onderwijs in de gemeente Losser. Het idee voor dit toernooi kwam van Stichting Katholiek Onderwijs Losser (SKOLO). Het doel was om collega’s uit het onderwijs bij elkaar te brengen voor een gezellige volleybalwedstrijd.

Scholen in en rondom Losser werken steeds meer samen om de kwaliteit van het bewegingsonderwijs te verbeteren en dit toernooi droeg bij aan beweging en het plezier van samenwerken.

De avond was gevuld met collega’s die elkaar sportief uitdaagden, met aanmoedigingen vanaf de tribune door collega’s, leerlingen en familieleden. Het toernooi werd goed georganiseerd, mede dankzij de inzet van Volley ’68.

De spannende finale werd gespeeld tussen Pax Christi en het Twents Carmel College. Het Twents Carmel College ging uiteindelijk trots naar huis met de prijs, tijdens deze eerste editie van het toernooi. Dit sportieve evenement smaakt naar meer en vraagt om een vervolg volgend jaar.

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud