Vermaak en plezier bij de Slag om Losser

Het was zaterdag en spannende dag voor alle teams die zich hadden aangemeld als deelnemer aan de Slag om Losser. Het team van Hallo Losser organiseerde deze dorpsquiz voor de 2e keer en het werd een groot succes!

Aanmelding door een Sinterklaas

De captains van de teams konden om 17.00 uur het quizboek in ontvangst nemen, echter moest dit wel gebeuren door een Sinterklaas of iets dat daar voor door moest gaan en alleen dat leverde al bijzondere taferelen op.

Daarna hadden de teams zich gesplitst en begon men met het beantwoorden van de vragen uit het boek, anderen gingen op weg om allerlei opdrachten uit te voeren.

De opdrachten liepen behoorlijk uiteen. Zo moest er een pokerspel worden gespeeld, er was een heuse kruiwagenrace, er moest een groepsfoto op een vierkante meter worden gemaakt door het hele team en er was een muziekquiz.

Sportief zijn leverde ook punten op.

De hindernisbaan van de Dinkel Survival Runners was de plek waar wat behendigheid werd gevraagd en zorgvuldigheid was vereist bij het Cornhole spel.

Grootste hilarische schouwspel werd de fanfare opdracht. Elk team diende een fanfare samen te stellen met ten minste vier instrumenten, die ook allemaal bespeeld moesten worden. En dit werd tijdens een rondgang door het centrum  een kijkcijfer. Cafés stroomden leeg en bewoners kwamen naar buiten om dit bijzonder ludieke optreden te aanschouwen.

Om 23.00 uur werden alle quizboeken bij eetcafé ’t Raedthuys ingeleverd en keerde iedereen vol enthousiaste verhalen en belevenissen huiswaarts.

Uitslag komt op vrijdag 14 juni

Tijdens de grote feestavond op 14 juni zal in het Openlucht theater Brilmansdennen de uitslag van de quiz bekend worden gemaakt en zullen de prijzen worden verdeeld onder deelnemers en goede doelen. De populaire Losserse coverband WAAZ zorgt voor de muzikale omlijsting en conferencier Jan Riesewijk zal de avond presenteren. Op de avond zullen de filmbeelden van de Slag om Losser op beeldschermen worden vertoond.

Feestavond is voor een ieder die een gezellige zomeravond wil meemaken vrij toegankelijk

Dus deelnemers, sponsoren , familie, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom en de toegang is gratis.  De feestavond begint om 20.00 uur. (inloop 19.30 uur)

Geplaatst in: Nieuws, Slag om Losser
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud