Verkeersschool Olav Fijen viert 10-jarig jubileum

Het was zaterdagavond een druk bezochte receptie in de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo. Het 10-jarig bestaan van de verkeersschool was voor Olav en Melanie Fijen reden om maar eens een feestje te geven.

Verkeersschool kreeg regionale bekendheid

Olav Fijen, geboren en getogen in Losser, begon in 2014 met zijn eigen rijschool. Aanvankelijk was het werkterrein voornamelijk in  de gemeente Losser, maar inmiddels is de rijschool ook buiten Losser actief en worden in heel Twente rijlessen gegeven.

Verkeersschool verhuist naar groter pand

De expansie van de verkeersschool heeft ertoe geleid dat het huidige onderkomen aan de Najaarsweg  19B op het Euregio Bedrijvenpark te klein is geworden. In de loop van dit  jaar zal de verkeersschool zich vestigen in de nieuwe locatie aan de Euregioweg 245 , eveneens op het Euregio Bedrijvenpark in Enschede.

Voor de jubilerende rijschool staan drie kernwaardes centraal :  Plezier-Respect-Transparant.  Een prima uitgangspunt van een verkeersschool die ooit aan de keukentafel en op de zolderkamer begon en nu is uitgegroeid tot een prima geoutilleerd bedrijf.

 

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud