Uitvaartleidster Miranda Elferink herdenkt speciale wandelgroep

Het ontstaan van deze bijzondere wandelgroep had een opvallende start. Miranda Elferink weet het nog heel goed

Miranda: “Vijf jaar geleden mocht ik 2 uitvaarten begeleiden van mannen die hun vrouw moesten missen. Bij het nazorggesprek werd mij gevraagd of ik niet iets kon beginnen voor alleenstaanden. Omdat ik het niet alleen wilde organiseren, zocht ik contact met Annet Boïn. Na een mooi gesprek zijn we samen begonnen met een wandelgroep, iets wat erg goed aan sloeg”.

Nu 5 jaar verder is de groep gegroeid met allemaal mooie mensen met ieder zijn eigen rugzak met verlies als bagage. Elk jaar zoeken we weer een andere locatie in de gemeente Losser waar we welkom zijn. Meestal gaan wij wandelen, dit geeft mooie gesprekken en verbinding. Zo loop je ook steeds naast een ander en heb je wisselende gesprekken. Vandaag hebben wij een klein beetje ons vijfjarig jubileum gevierd met de mensen.  We zijn gestart met koffie en lekkere huisgemaakte cake met aardbeien en slagroom . Aansluitend  een uur gewandeld over de Tankenberg in de Lutte.

 

Vervolgens hebben wij bij pannenkoekenhoes “de Stroper “een heerlijke pannenkoek als afsluiter gegeten. De wandelaars betalen wel een eigen bijdrage maar met de sponsoring van kringloopwinkel het Ketelhuis kunnen wij dit extra ’s aan de mensen bieden. Wij kijken op deze ochtend terug als een ochtend met een gouden randje.  

Aanmelden bij deze speciale wandelgroep is mogelijk 

Hebt U ook interesse in deze wandelgroep , dan is informatie te verkrijgen bij

Miranda Elferink

Keizerskroon 10

7581 TW  Losser

06-10311666

www.uitvaartzorgmiranda.nl

 

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud