Tourist info De Lutte-Losser lanceert nieuw toeristisch magazine

Met de meivakantie voor de deur is daar het nieuwe magazine: “Ontdek De Schatkamer van Twente”. Deze nieuwe editie is weer een bron van informatie voor toeristen en inwoners. Maak kennis met de toeristische bedrijven, bezienswaardigheden, prachtige natuur, arrangementen, lekkere streekproducten, accommodaties, horecagelegenheden, een bucketlist en leuke uitstapjes.

Ook staan er leuke verhalen in bij de rubrieken “Ondernemer aan het woord” & “Lossernaren aan het woord”. Daarnaast staan er fiets- en wandelroutes in om de omgeving te ontdekken. Een boekwerk vol inspiratie om op pad te gaan in Beuningen, De Lutte, Glane, Losser en Overdinkel.

Het magazine is in een oplage van 15.000 stuks verspreid in de regio. Ben je benieuwd? De brochure wordt op tal van recreatieve- en horeca locaties in de gemeente Losser gratis aangeboden en is uiteraard ook af te halen bij de Tourist info locaties. Voor meer info en de online versie neem een kijkje op: www.visitdeluttelosser.nl

Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud