Theater, Buurtbus, Johma en Smokkel

De voorstelling van De Geheime Bende van Losser heeft het publiek in vervoering gebracht. De spelers en regisseur kregen een welverdiend applaus voor hun fantastische werk. Niet te vergeten, een grote dank aan de leden van het openluchttheater voor de vlekkeloze organisatie. Het dorp genoot, en dat was te zien!

Goed nieuws voor de bewoners van de Glane: dankzij Martha Horstman hebben we weer een busverbinding! Een waardevolle toevoeging voor de mobiliteit in de regio, en daar zijn we natuurlijk allemaal blij mee.

Dan de Johma: in hun nieuwe TV-spot vertellen ze het verhaal achter hun naam, en zetten ze groots in op Naoberschap. De boodschap is duidelijk: samen staan we sterker. Een prachtig voorbeeld van Twentse trots. We staan als inwoners uiteraard klaar om de nieuwe salades van Johma te proeven. Dat wordt smullen!

Met de herfst in aantocht en 2025 voor de deur, vragen velen zich af welke veranderingen op komst zijn. Wanneer worden de eerste verkeersmaatregelen op de Hoofdstraat en rondom het Laga-fietspad doorgevoerd, zoals een snelheidsbeperking door middel van bebording? En blijft de mogelijkheid behouden om grofvuil naar het afvalpunt aan de Ravenhorsterweg te brengen?

Ondertussen gaat er volgens het landelijke nieuws weer wat op de groene grens gebeuren. Vooral sigaretten en alcohol blijken opnieuw in trek voor smokkel. Kunnen we binnenkort weer zeggen: Ik kom oet Losser en weet van niks tijdens een controle van de Douane?

Blijf ons volgen voor het laatste nieuwsartikel en Dorpsproat!

Martin Meijer
AUTEUR

Martin Meijer

Voorzitter, redacteur.
Informeren, verbinden en inspireren.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud