Tafelronde 186 Losser gaat weer LOS

Op vrijdag 27 september vindt de derde editie plaats van LOS; Goed Feest. Dit evenement, in het leven geroepen door Tafelronde 186 Losser, ondersteunt dit jaar verschillende initiatieven rondom eenzaamheid. Alle opbrengsten komen hier dan ook aan ten goede. Met een divers en gevarieerd programma belooft het weer, zoals de naam het al zegt, goed feest te worden.

Na de eerste editie bij Grand Café Smit, de tweede editie bij Erve Kraesgenberg is het dit jaar de beurt aan café ’t Spoortje, ook wel bekend als de huiskamer van Losser. Op het podium staan verschillende artiesten met een breed repertoire; van Kris Kross Amsterdam tot de Backstreet Boys, Spice Girls en MC Hammer, van Andre Hazes en Yves Berendse tot Tiesto en Metallica, het komt allemaal voorbij. Alles met gegarandeerde feestgarantie.

De band Viva Hollandia is een nieuw geformeerde band met uitsluitend Nederlandstalige feesthits! Hoewel nieuw geformeerd hebben alle leden ruime podiumervaring in verschillende bands en daarmee menig feesttent en festival aangedaan. Jij krijgt die lach niet van jouw gezicht tijdens het meeschallen van ‘Zij gelooft in mij’. Een meezingfestijn dat je gewoon niet mag missen.

Met Wescalatie staat er een feest dj op het podium die muziek en het entertainen van mensen als grote passie heeft. Van feestcafé ’t Lammetje en bar Mokum in Amsterdam naar café ’t Spoortje in Losser en weer naar Brabant. Met zijn tomeloze energie knalt hij zijn zwoele hitjes en herkenbare knallers door heel Nederland.

Vanaf zijn 18e draaide hij in de vele grote discotheken die het oosten van het land rijk waren. In Losser zette hij jaarlijks de carnavalstent op zijn kop en was hij huis-dj bij de Fakkel. We hebben het natuurlijk over DJ Ronny. Met zijn opzwepende enthousiaste stem geluid en groot arsenaal hits maakt hij van café t’ Spoortje; Discotheek ’t Spoortje.

Ze zijn de vertrouwde gezichten op LOS; huis dj’s Timon & Mart. Dit jaar met hun “Verruckte Halbe Stunde Show“ waarin het lot het volgende nummer bepaalt. Van harde beuker tot schuifelplaat, van moshpit naar de sirtaki, alles kan voorbij komen.

Al met al een gevarieerd programma met absolute feestgarantie. Dus zet hem in je agenda en scoor die kaarten. Kaarten zijn te koop voor €10,- via de Facebook pagina van LOS; Goed Feest; https://www.facebook.com/LOSGoedFeest

 

Geplaatst in: Nieuws
Henri Schuite
AUTEUR

Henri Schuite

Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud