Succes voor Twirlsters Excelsior

De twirlsters van Muziekvereniging Excelsior Losser hebben 8 juni met succes deelgenomen aan de Twirlwedstrijd van de KNMO, de overkoepelende bond, in Vroomshoop. Onder leiding van instructrices Marlous Jissink en Jessica Bagchus werden alle deelnemers van Excelsior zoals altijd perfect gestyled, in make up, haren en twirlpak. 

In het eerste deel van de wedstrijd behaalden Sanne Schlatkamp en Esmée Timmerman in de categorie Duo DansTwirl een zilveren medaille, een uitstekende prestatie.

In het tweede deel kwamen in de categorie DansTwirl junior basis Anne-Lyn Huls en Femke Schlatkamp uit, zij behaalden een 14de en 18de plek. Met een goed juryrapport en ingesproken commentaar, een resultaat waar ze zeer tevreden mee zijn.

In de categorie DansTwirl senior basis kwamen de meeste deelnemers namens Excelsior aan bod. Zij behaalden de volgende resultaten: Pascalle Heidkamp 15de , Manuela Heidkamp 13de , Sanne Schlatkamp 12de, Danielle Heidkamp 9de, Esmée Timmerman 6de en Romy Bonnes viel net buiten de top drie met een verdienstelijke 4e plek. Het team kwam uit in Team DansTwirl senior basis. Met een nieuw show op de muziek van de Hungergames lieten zij het beste zien wat ze in zich hadden en met een zeer mooie vierde plaats als resultaat.

Al met al een zeer succesvolle wedstrijddag voor de Twirlsters van Excelsior wat met een feestje werd afgesloten in het verenigingsgebouw aan de Dr. Frederiksstraat. Eind deze maand zullen alle onderdelen deelnemen aan een NBTA wedstrijd in Zwolle.

Proefles?
Lijkt het jou leuk om een proefles te volgen? Kom dan maandagavond naar ’t Muziekgebouw aan de Dr. Frederiksstraat of kijk op de Facebookpagina van Majorette/twirl Excelsior Losser voor meer informatie. 

Geplaatst in: Nieuws
Hallo Losser - Alles van, voor en over Gemeente Losser
AUTEUR

Nieuwsredactie Hallo Losser

Hallo Losser wordt actueel gehouden door een groot aantal vrijwilligers. Wij geloven dat de Gemeente Losser vitaal en energiek blijft als we weten wat er speelt in de dorpen en als kleurrijke inwoners van onze gemeente een plek hebben om hun verhaal te vertellen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud